Standhouders voor platenbeurs op The Spy And The Butcher gezocht

Op 25 mei wordt voor de 6de keer het popfestival The Spy And The Butcher georganiseerd. Er vindt ook een platenbeurs plaats. De organisatoren zijn op zoek naar standhouders voor op deze platenbeurs.

The Spy And The Butcher

The Spy And The Butcher vindt plaats op 25 mei in De Grote Kerk in Emmen. Het is een festival voor jong en aanstormend talent met heel veel nieuw en verrassend lokaal, regionaal en landelijk poptalent. Bekijk hieronder de promo van het festival.

Platenbeurs als extraatje

Naast de optredens worden muzikanten bijgepraat in workshops over de do’s en don’ts. Als extraatje willen de organisatoren ook een platenbeurs organiseren. Het wordt hoog tijd dat er meer aandacht voor vinyl komt, want in In Emmen is geen platenwinkel waar je vinyl of cd’s kunt kopen.

Standhouders voor platenbeurs gezocht
The Spy And The Butcher is op zoek naar standhouders voor de platenbeurs.

Standhouders voor platenbeurs gezocht

The Spy And The Butcher is op zoek naar standhouders en liefhebbers die op dit festival hun vinyl willen verkopen. Heb je interesse? Neem dan contact op met Evert van de Bake Shop. Meer informatie over het festival vind je op de website The Spy And The Butcher.

Meer platenbeurzen

Wil je weten welke platenbeurzen er binnenkort plaatsvinden? Bezoek dan de platenbeurs agenda. Daar vind je de eerstkomende 30 vinylmarkten, cdbeurzen en andere muzikale markten. En als alles goed gaat, vind je daar binnenkort ook de The Spy And The Butcher platenbeurs.