Platenbeurs organiseren! Wie heeft tips?

Op 8 september wil Floor Schermerhorn, het dorpsfeest in Schermerhorn, een platenbeurs organiseren. Dit is de eerste keer dat er op dit dorpsfeest een platenbeurs wordt gehouden. Daarom zijn de organisatoren op zoek naar tips, advies én standhouders.

Dorpsfeest in Schermerhorn

Floor Schermerhoorn is hét dorpsfeest van het altijd mooie Schermerhoorn (gemeente Alkmaar0. Dit feest vindt ieder jaar plaats in het tweede weekend van september. Dit jaar is dat dus 7 en 8 september. Ieder jaar wordt er gekozen voor een steeds een ander thema. Dit jaar is dat ‘Floor terug naar de jaren ’70’. De diverse buurtjes zorgen voor de aankleding van het dorp en het Floorcomité zorgt voor de diverse organisatorische zaken waaronder demo’s en optredens van diverse artiesten en kunstenaars. Het dorpsfeest kent vaste onderdelen, zoals een kinderkermis., een markt en een oldtimer show. Dit jaar wil men ook een platenbeurs organiseren.

Platenbeurs organiseren. Tips gezocht!

De platenbeurs kan gehouden worden in een overdekte ruimte, maar bij mooi weer is er ook in de open lucht een locatie. Ook wordt er ieder jaar een programmakrant uitgegeven. Dus met de locatie en de pr van het evenement zit het wel goed. Maar omdat zo’n platenbeurs nieuw in Schermerhorn, hebben de organisatoren gevraagd of ik op Let’s Groef een oproep wil zetten voor tips en advies. Waar moet je op letten bij de organisatie van zo’n platenbeurs en hoe kom je aan adressen van standhouders. Kun je het Floorcomité verder helpen, neem dan contact op de organisatoren. Ook kun je alvast een kijkje nemen op de website van Floor Schermerhorn en op hun Facebook pagina.

platenbeurs organiseren
Een platenbeurs organiseren? Hoe pak je dat aan? Bron afbeelding: Sam Rolmilly via Flickr

Meer platenbeurzen

Wil je weten welke platenbeurzen er op korte termijn plaatsvinden? Bezoek dan de platenbeurs agenda. Hier vind je de eerstkomende 30 vinylmarkten, cdbeurzen en andere muzikale markten. En als alles goed gaat, vind je daar binnenkort ook de Floor Schermerhorn platenbeurs.