Platenbeurs Agenda

Platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten. Organiseer je een platenbeurs en wil je deze gratis vermelden in de agenda? Dan kun je een berichtje sturen naar info@letsgroef.nl. Zie je een foutje of heb je een opmerking, dan hoor ik het natuurlijk ook graag!

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of het evenement echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • za
  20
  feb
  2021

  Boeken- en Platenbeurs te Venlo

  11.00 -17.00Venlo, Blariacum College

  Deze boeken en platenbeurs gaat wel door, maar vanweg corona op een heel andere wijze. Zo komt er  een speciale website, twee pop-up-winkels en de vrijdagmarkt in Blerick. In eerste instantie houden we het bij boeken, later als het goed loopt gaan we ook tweedehands platen verkopen. Lees er meer over op de website van Boeken steunen Mensen.

   

  De Stichting Boeken Steunen Mensen houdt in het eerste weekend van januari weer de jaarlijkse boeken- en platenbeurs te Venlo. In het  Blerickse Blariacumcollege zijn dan meer dan 100.000 boeken en platen te koop.
  De Boeken- en Platenbeurs van Boeken steunen Mensen wordt georganiseerd door de Stichting Boeken Steunen Mensen en vindt voor de 35ste keer plaats op 19, 20 en 21 februari in Venlo. In het Blerickse Blariacumcollege zijn dan meer dan 100.000 boeken en platen te koop.

  De Stichting Boeken Steunen Mensen geeft bijzondere aandacht aan projecten met betrekking tot kansarme kinderen en jongeren in de derde wereld. Dit jaar is er gekozen om ook een project in onze regio te steunen. De stichting werd, na eerdere samenwerking ad hoc sinds 1987, officieel opgericht door de Vincentiusvereniging Venlo en de Rotaryclub Venlo, Maas en Peel.

  https://www.youtube.com/watch?v=qLl9Pp2nZn4

  Door middel van het inzamelen en verkopen van boeken, grammofoonplaten, cd's, muziekcassettes, video's, dvd's en audioapparatuur hebben wij de afgelopen 30 jaar van ons bestaan ruim één miljoen euro bijeengebracht voor heel veel projecten in verschillende landen.

  Meer informatie vind je op Facebook.

  Boeken- en Platenbeurs van Boeken steunen Mensen
  Boeken- en Platenbeurs van Boeken steunen Mensen

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen, het coronavirus en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda

Vinyl Jargon

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven. En neem ook eens kijkje op de website Vinyl Verzamelen.

Meer over vinyl

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.