Platenbeurs Agenda

Platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten. Organiseer je een platenbeurs en wil je deze gratis vermelden in de agenda? Dan kun je een berichtje sturen naar info@letsgroef.nl. Zie je een foutje of heb je een opmerking, dan hoor ik het natuurlijk ook graag!

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • za
  15
  jun
  2019

  Platenbeurs Rijsenhout

  10.00-16.00Rijsenhout, IJsclub De Blauwe Beugel

  Platenbeurs Rijsenhout vindt plaats op 15 juni. Busa Records organiseert voor Dorpsfeest Rijsenhout een platenbeurs. Het belooft een enerverende dag te worden met veel bedrijvigheid en veel mensen. We zorgen voor een gevarieerd aanbod van betaalbare platen.
  Naast de platenbeurs is er een oldtimerrit, een familiedag en een Rommelmarkt. Ook is er een terras waar je wat kunt eten en drinken en er is muziek.

  Het terrein ligt naast de afrit van de snelweg a4 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook de toegang is gratis.
  Indien het parkeerterrein vol is, kunt u parkeren op het terrein van de kerk Het Lichtbaken aan de Aalsmeerderweg op 2 minuten loopafstand.
  Meer informatie vind je op Facebook.

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda

Vinyl Jargon

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven. En neem ook eens kijkje op de website Vinyl Verzamelen.

Meer over vinyl

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.