Platenbeurs Agenda

Op deze pagina vind je de platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten.

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • zo
  26
  mei
  2019

  Wouwse platenbeurs

  10.00-16.00Wouw, Geerhoek

  Op 26 mei vindt de Wouwse platenbeurs plaats. Dit is dé platen- en cd beurs van Wouw en omstreken! Deze beurs vindt plaats in de Geerhoek. Je vindt er een breed aanbod aan vinyl voor elke muziekliefhebber. Ook worden er live lp's en natuurlijk ook speciale verzoeknummers gedraaid. En natuurlijk is er de mogelijkheid tot het nuttigen van een hapje en een drankje.

  Dus ben je op zoek naar die ene plaat die je nog niet hebt in je verzameling of heb je gewoon zin in een gezellige dag kom dan speuren in de platenbakken tijdens een van onze beurzen.

  Entree bedraagt € 2,- en meer informatie vind je op de website van Rockin' Wouw.

  Wouwse platenbeurs

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda

Vinyl Jargon

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven. En neem ook eens kijkje op de website Vinyl Verzamelen.

Meer over vinyl

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.