Platenbeurs Agenda

Platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten. Organiseer je een platenbeurs en wil je deze gratis vermelden in de agenda? Dan kun je een berichtje sturen naar info@letsgroef.nl. Zie je een foutje of heb je een opmerking, dan hoor ik het natuurlijk ook graag!

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of het evenement echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • vr
  01
  mei
  2020

  Platen- & cdbeurs Heist op den Berg

  10.00 - 17.00Heist op den Berg, Cultuurcentrum Zwaneberg

  De platen- & cdbeurs Heist op den Berg wordt gehouden op 1 mei in het Cultuurcentrum Zwaneberg. Dit centrum is deze dag de verzamelplaats bij uitstek zijn voor de geïnteresseerde muziekliefhebber.

  Verzamelobjecten, zowel op vinyl als op cd, naslagwerken, memorabilia, diverse benodigdheden zoals hoezen, verpakkingen, ... het is allemaal aanwezig op deze oudste platenbeurs van het land.

  De organisatie van de beurs blijft prat gaan op hoge kwaliteit inzake aanbod, en dit gekoppeld aan de moderne infrastructuur van het cultuurcentrum, waar in een aangename omgeving met gelijkgestemde zielen kan nagekaart worden, maakt dat 1 mei met stip in vele agenda’s staat aangeduid.

  Echter niet enkel de doorwinterde verzamelaar komt op de beurs aan zijn trekken, ook de koopjesjagers onder ons zullen versteld staan van de massa goedkope en toch ongebruikelijke objecten die hun aandacht zullen trekken.

  Meer informatie vind je op de Facebookpagina van de platenbeurs en op de website van het evenement.

  Platen- & cdbeurs Heist op den Berg

   

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen, het coronavirus en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda

Vinyl Jargon

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven. En neem ook eens kijkje op de website Vinyl Verzamelen.

Meer over vinyl

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.