Platenbeurs Agenda

Platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten. Organiseer je een platenbeurs en wil je deze gratis vermelden in de agenda? Dan kun je een berichtje sturen naar info@letsgroef.nl. Zie je een foutje of heb je een opmerking, dan hoor ik het natuurlijk ook graag!

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of het evenement echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • zo
  01
  sep
  2019

  Ribs 'n Records

  12.00-18.00Julianadorp , Eetcafé 't Juffertje

  Ribs 'n Records is een platenbeurs, live muziek gecombineerd met overheerlijke spareribs! Dat klinkt toch als muziek in de oren? Kom zondag 1 september van 12.00 - 18.00 uur naar Eetcafé 't Juffertje in Julianadorp en geniet van de sappige 'Ribs 'n Records'!

  Ook LP's verkopen?

  Op 1 september zullen verschillende platenhandelaren hun LP's en singles in de verkoop doen. Beschik jij nou ook over een aantal mooie LP's en zou je deze tijdens het event willen verkopen? Dat kan! En zelfs geheel kosteloos. Neem even contact op met Juicy Records via info@juicyrecords.nl en we houden een tafel voor je vrij!

  Meer informatie vind je op Facebook.

  Ribs 'n Records

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda

Vinyl Jargon

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven. En neem ook eens kijkje op de website Vinyl Verzamelen.

Meer over vinyl

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.