Platenbeurs Agenda

Platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten. Organiseer je een platenbeurs en wil je deze gratis vermelden in de agenda? Dan kun je een berichtje sturen naar info@letsgroef.nl. Zie je een foutje of heb je een opmerking, dan hoor ik het natuurlijk ook graag!

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • za
  14
  sep
  2019

  Platen en Pinten

  12.00-18.00Utrecht, Lange Jufferstraat

  Platen en Pinten in Utrecht is door de platenbakken neuzen met een lekker bier in de hand. Dit jaar hebben we een nazomereditie op 14 september.
  Voor de terrassen van Café de Stad en Cafe Tilt! staan kramen met verschillende handelaren. Uiteraard zijn Plato Utrecht en Velvet Music Amersfoort van de partij.
  Wie er nog meer staan krijg je snel te horen. We zorgen ervoor dat het weer een mooie mix zal zijn. Op de tap speciaal voor deze dag Session IPA van Brouwerij 't IJ en WIPA van Brouwerij De Leckere.

  De toegang is gratis en meer informatie vind je op Facebook.

  Platen en Pinten

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda

Vinyl Jargon

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven. En neem ook eens kijkje op de website Vinyl Verzamelen.

Meer over vinyl

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.