Platenbeurs Agenda

Platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten. Organiseer je een platenbeurs en wil je deze gratis vermelden in de agenda? Dan kun je een berichtje sturen naar info@letsgroef.nl. Zie je een foutje of heb je een opmerking, dan hoor ik het natuurlijk ook graag!

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of het evenement echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • za
  31
  aug
  2019

  Ping Pong Club X Good Music Vinyl Market

  12.00-23.00Utrecht, Ping Pong Club

  Bezoek op 31 augustus de Ping Pong Club X Good Music Vinyl Market. De Ping Pong Club slaat de handen ineen met de Good Music Vinyl Market en zetten een te gekke markt voor vinyl- en bierliefhebbers neer.

  Na tientallen succesvolle edities in Amsterdam bij o.a. Het Volkshotel, De Ceuvel, Werkplaats en Roest is nu de Domstad aan de beurt. Deze markt is voor vinyl- en bierliefhebbers maar ook zeker voor mensen die graag dansen want om 19:00 gaat het volume omhoog en bouwen we er een platenfeestje van. DJ's t.b.a.

  Programma
  12:00 - 19:00 Vinyl markt met verkopers die hun eigen waar verkopen als echte marktkramers
  19:00 - 22:30 Platen feestje.

  Meer informatie vind je op Facebook.

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda

Vinyl Jargon

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven. En neem ook eens kijkje op de website Vinyl Verzamelen.

Meer over vinyl

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.