Platenbeurs Agenda

Platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten. Organiseer je een platenbeurs en wil je deze gratis vermelden in de agenda? Dan kun je een berichtje sturen naar info@letsgroef.nl. Zie je een foutje of heb je een opmerking, dan hoor ik het natuurlijk ook graag!

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of het evenement echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • do
  22
  aug
  2019

  Platen- en boekenmarkt in het Dorpshuus

  10.00-16.00Heino, Dorpshuus

  Tijdens de Pompdagen is er op donderdag 22 augustus van 10.00 tot 16.00 uur een platen- en boekenmarkt in het Dorpshuus. Entree gratis. Heb je nog een hele hoop boeken op zolder staan? Misschien nog oude lp’s, singles, cd’s, dvd’s of computerspellen waar je niets mee doet? Reserveer dan een tafel bij het Dorpshuus.

  Een tafel is te huur vanaf € 7,50. Je hebt dan een plek van 85×85 cm. Onze grootste kraam is 120×240 en kost € 25,00.
  Wil je zelf geen boeken verkopen, dan kun je ons steunen door uw boeken of platen in week 34 af televeren voor de tafel van het Dorpshuus. We zien je graag als verkoper of koper of belangstellende op donderdag 22 augustus in het Dorpshuus. Meer informatie op Dorpshuus Heino en reserveren kan via beheer@dorpshuusheino.nl.

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda

Vinyl Jargon

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven. En neem ook eens kijkje op de website Vinyl Verzamelen.

Meer over vinyl

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.