Platenbeurs Agenda

Op deze pagina vind je de platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten.

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • zo
  30
  jun
  2019

  Vinyl Beurs in QRU

  11.00 -16.00Amsterdam, QRU

  Goed nieuws! 🎉 De Vinyl Beurs in QRU is weer terug in een mooie oude industriële loods! Noteer in je agenda: zondag 30 juni staat weer in het teken van muziek! De platenbeurs is binnen in de loods bij QRU op de Cruquiusweg in Amsterdam Oost. Een intieme vinyl beurs met een enthousiaste groep aan standhouders.

  Platenverzamelaars, dj’s en liefhebbers: sla je slag. Muziekstromingen alom aanwezig.

  Aanvang voor bezoekers: 11:00 uur.
  De Vinyl beurs eindigt om 16:00 uur.

  Entree volwassenen: €2 // Gratis Parkeren

  Gezocht: Verkopers
  Boek je tafel via de site van QRU. Meer informatie vind je op Facebook.

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda

Vinyl Jargon

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven. En neem ook eens kijkje op de website Vinyl Verzamelen.

Meer over vinyl

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.