Platenbeurs Agenda

Platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten. Organiseer je een platenbeurs en wil je deze gratis vermelden in de agenda? Dan kun je een berichtje sturen naar info@letsgroef.nl. Zie je een foutje of heb je een opmerking, dan hoor ik het natuurlijk ook graag!

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of het evenement echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organsitor van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • zo
  31
  mei
  2020

  Beatstad Platenbeurs in Den Haag

  12.00-17.00Den Haag, Mingle Mush

  Op zondag 31 mei kun je de Beatstad Platenbeurs in Den Haag bezoeken. Den Haag is de muziekstad van weleer en de Beatstad bij uitstek. Om dit te vieren zal Spacejunkie om de maand een platenbeurs organiseren in het super centrale en gezellige Mingle Mush (naast Den Haag CS).

  De beurs zal altijd op zondag plaatsvinden van 12.00 - 17.00 uur.
  Het entree is gratis! Parkeren aan de oostkant van CS is gratis in het weekend.

   

  Beatstad platenbeurs

  Mingle Mush

  Op deze superlocatie vind je een veelvoud aan heerlijke eettentjes, een gezellige bar en speelvoorzieningen voor de kids. Partners en kinderen kunnen dus mee naar de platenbeurs!

  DJ's op Beatstad Platenberus

  Onze dj's zullen een zeer brede selectie van goede muziek draaien, welke in principe ook te koop zullen zijn op de beurs. Van herkenbare hits van alle jaren tot en met onbekende pareltjes die je ter plekke kunt ontdekken. Wil jij ook komen deejayen? Mail ons gerust. Hartstikke leuk als je er bij bent!

  Meer informatie over de Beatstad Platenbeurs in Den Haag vind je op Facebook.

   

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda

Vinyl Jargon

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven. En neem ook eens kijkje op de website Vinyl Verzamelen.

Meer over vinyl

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.