Platenbeurs Agenda

Platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten. Organiseer je een platenbeurs en wil je deze gratis vermelden in de agenda? Dan kun je een berichtje sturen naar info@letsgroef.nl. Zie je een foutje of heb je een opmerking, dan hoor ik het natuurlijk ook graag!

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of het evenement echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organsitor van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • zo
  30
  jun
  2019

  Good Music Vinyl Market, Amsterdam

  13.00-18.00Amsterdam, de Ceuvel

  Op zondag 30 juni is het weer tijd voor een zomerse editie van de Good Music Vinyl Market. Dat kan nergens beter dan bij de Ceuvel. Zelfde verhaal als vorig jaar, maar dan anders. We hebben meer ruimte, meer partijen, meer platen en meer dj's. Kom langs voor een drankje, een hapje, een plaatje of gewoon voor de gezelligheid. Ben je geen platenfreak, geeft niet, want deze dag biedt alles wat je nodig hebt op voor op een chille zondag: Good music & good vibes!

  The Good Music Vinyl Market  is een platenmarkt die een ode brengt aan het mooiste spul aller tijden: vinyl platen. Bevriende platenwinkels en labels met een oor en oog voor kwaliteitsmuziek verkopen hun favoriete platen voor scherpe prijzen. Verwacht interessante collecties aan diverse stijlen van vroeger en nu: disco, soul, house, techno, jazz, pop, rock, afro, world, Italo, hiphop, breakbeat, reggae, new wave, funk om maar wat op te noemen. De dag wordt compleet gemaakt met bier en strictly vinyl sets verzorgd door de handelaren zelf. Kortom; een ideale hangout waar je nieuwe platen scoort, achterover hangt, niets hoeft en gezellig bier drinkt. The GMVM is een platenmarkt die een ode brengt aan het mooiste spul aller tijden: vinyl platen. Bevriende platenwinkels en labels met een oor en oog voor kwaliteitsmuziek verkopen hun favoriete platen voor scherpe prijzen. Verwacht interessante collecties aan diverse stijlen van vroeger en nu: disco, soul, house, techno, jazz, pop, rock, afro, world, Italo, hiphop, breakbeat, reggae, new wave, funk om maar wat op te noemen. De dag wordt compleet gemaakt met bier en strictly vinyl sets verzorgd door de handelaren zelf. Kortom; een ideale hangout waar je nieuwe platen scoort, achterover hangt, niets hoeft en gezellig bier drinkt.

  Meer informatie vind je op Facebook

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda

Vinyl Jargon

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven. En neem ook eens kijkje op de website Vinyl Verzamelen.

Meer over vinyl

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.