Platenbeurs Agenda

Platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten. Organiseer je een platenbeurs en wil je deze gratis vermelden in de agenda? Dan kun je een berichtje sturen naar info@letsgroef.nl. Zie je een foutje of heb je een opmerking, dan hoor ik het natuurlijk ook graag!

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of het evenement echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organsitor van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • zo
  14
  jul
  2019

  Kleine Bossche platenbeurs

  11.00-17.00Den Bosch, Burgemeester Loeffplein

  Op de Kleine Bossche platenbeurs vind je tientallen meters aan kramen worden gevuld met lp’s, cd’s en andere muziek gerelateerde zaken. Voor ieder is wat te vinden, in alle prijsklassen: van punk tot funk en van Hollands tot house.  Iedereen is welkom en de entree is natuurlijk gratis. Het is het gezelligste Bossche muziekfeestje van het jaar! Een plein vol met lp's, cd's en ander muziekmoois. De entree is natuurlijk gratis en de zon schijnt altijd!

  De Kleine Bossche platenbeurs wordt georganiseerd door Robbie's Records. Meer informatie vind je op Facebook.

  De markt is van 11.00 uur tot 17.00 uur open en wordt gehouden op de Burgemeester Loeffplein in Den Bosch.

  Kleine Bossche Platenbeurs

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda

Vinyl Jargon

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven. En neem ook eens kijkje op de website Vinyl Verzamelen.

Meer over vinyl

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.