Platenbeurs Agenda

Op deze pagina vind je de platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten. Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven. En neem ook eens kijkje op de website Vinyl Verzamelen.

platenbeurs agenda

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

  • zo
    02
    dec
    2018

    Brussels Vinyl Record Fair

    10.00-18.00Brussel, Galerie Ravenstein

    Op 2 december vindt de Brussels Vinyl Record Fair plaats in Galerie Ravenstein, in het centrum van de stad, tegenover het Centraal Station. Het is voor de 19de keer dat deze beurs wordt gehouden. Platenhandelaren uit de hele wereld verkopen platen. De entree is gratis.

    Brussels Vinyl Record Fair

    Meer informatie vind je op de website en op Facebook.

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.