Platenbeurs Agenda

Op deze pagina vind je de platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten. Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven. En neem ook eens kijkje op de website Vinyl Verzamelen.

platenbeurs agenda

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • za
  29
  dec
  2018

  De Drutense Platenbeurs

  11.00 -17.00Druten, Theater D'n Bogerd

  Voor de derde keer is theater D'n Bogerd in Druten het toneel van de jaarlijkse Drutense Platenbeurs: hét muziekfeest om het jaar mee af te sluiten. Tachtig meter aan tafels, vol met prachtige lp's, goedkope cd's en zeldzame singles. De entree en het parkeren zijn gratis.

  Meer informatie vind je op Facebook

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.