Platenbeurs Agenda

Op deze pagina vind je de platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten.

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • zo
  02
  dec
  2018

  Rico's Record Fair Almere

  10.00-17.00Almere, Sporthal Buiten

  Rico's Record Fair Almere is een Platen en cd beurs met meer dan 150 meter aan lp's, cd's, (maxi) singles en vele andere collectors items. De record fair wordt gehouden in de Sporthal Buiten. De entree bedraagt 4 euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar gratis entree.

  DE beurs wordt georganiseer door Rico's Record Fairs. Dit is een jonge organisatie. De eerste platenbeurs die georganiseerd wordt is in Sporthal Buiten te Almere op zondag 2 december 2018.

  Meer informatie op Facebook.

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda

Vinyl Jargon

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven. En neem ook eens kijkje op de website Vinyl Verzamelen.

Meer over vinyl

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.