Platenbeurs Agenda

Platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten. Organiseer je een platenbeurs en wil je deze gratis vermelden in de agenda? Dan kun je een berichtje sturen naar info@letsgroef.nl. Zie je een foutje of heb je een opmerking, dan hoor ik het natuurlijk ook graag!

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of het evenement echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • zo
  29
  nov
  2020

  Mezz Breda Platenbeurs

  11.00-17.30Breda, Poppodium Mezz

  De Mezz Breda Platenbeurs vindt plaats op november in Poppodium Mezz . Ben jij op zoek naar dat ene oude singletje of die elpee die jouw vinylcollectie eindelijk compleet maakt? Of blader je gewoon graag door bakken vinyl en CD's? Dan moet je zondagmiddag 29 november in MEZZ zijn, wanneer de grote zaal wordt omgetoverd tot één grote platenbeurs. Duizenden cd's en elpees van een groot aantal aanbieders binnen verschillende stijlen, stromingen en obscure genres. Verzamelaars kunnen hier hun hart ophalen en wie weet hun slag slaan op zoek naar een lang gekoesterd collectors item. Maar ook iedereen die gewoon benieuwd is of er nog wat tussen staat en misschien met een schuin oog op zoek is naar een nieuw exemplaar van zijn oude lievelings cd waar inmiddels toch echt te veel krassen op zitten, komt ongetwijfeld aan zijn trekken. Meer informatie vind je op Facebook.

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen, het coronavirus en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda

Vinyl Jargon

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven. En neem ook eens kijkje op de website Vinyl Verzamelen.

Meer over vinyl

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.