Platenbeurs Agenda

Platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten. Organiseer je een platenbeurs en wil je deze gratis vermelden in de agenda? Dan kun je een berichtje sturen naar info@letsgroef.nl. Zie je een foutje of heb je een opmerking, dan hoor ik het natuurlijk ook graag!

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of het evenement echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • zo
  10
  jan
  2021

  Platenbeurs in Uden

  10.00-17.00Uden, de Pul

  In De Pul wordt wederom een beurs georganiseerd. Van rock tot klassiek, alle genres komen voorbij op deze uitgebreide beurs. Denk aan R&B, blues, jazz, funk punk, maar ook Nederbeat of Indo rock. Naast platen en CD’s worden op deze beurs ook grammofoonplaten en DVD’s verkocht, zowel nieuw als tweedehands.

  Deze platenbeurs wordt georganiseerd in samenwerking met Ray Elpee. Deze Eindhovense platenzaak is aanwezig op de beurs met hun eigen materiaal, maar ook anderen kunnen zich aanmelden voor deze beurs. De beurs is geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. Entree bedraagt 5 euro. Meer informatie op Facebook.

  Platenbeurs in Uden

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen, het coronavirus en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda

Vinyl Jargon

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven. En neem ook eens kijkje op de website Vinyl Verzamelen.

Meer over vinyl

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.