Platenbeurs Agenda

Platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten. Organiseer je een platenbeurs en wil je deze gratis vermelden in de agenda? Dan kun je een berichtje sturen naar info@letsgroef.nl. Zie je een foutje of heb je een opmerking, dan hoor ik het natuurlijk ook graag!

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of het evenement echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • za
  18
  jul
  2020

  Vlaardingse platenbeurs

  10.00-17.00Vlaardingen, Handelshuis de Haring

  Na de succesvolle eerste editie in 2019 organiseren de Vinyljunkies op zaterdag 18 juli de 2e editie van de Vlaardingse platenbeurs. Dus mis jij nog die ene favoriete Elpee in je collectie? Kom lekker grasduinen in onze platenbakken. Er zijn meer dan 5.000 elpees en CD’s op voorraad. Speciaal ter gelegenheid van de beurs verloot het Haringhuis een unieke Gouden Elpee van Elton John onder de bezoekers. (Uw aankoopbon is uw lotnummer). We zien je graag zaterdag de 18e juli!

  De opstelling zal zo zijn dat de 1,5 regel in acht word genomen.

  Meer informatie vind je op Facebook.

   

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen, het coronavirus en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda

Vinyl Jargon

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven. En neem ook eens kijkje op de website Vinyl Verzamelen.

Meer over vinyl

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.