Platenbeurs Agenda

Platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten. Organiseer je een platenbeurs en wil je deze gratis vermelden in de agenda? Dan kun je een berichtje sturen naar info@letsgroef.nl. Zie je een foutje of heb je een opmerking, dan hoor ik het natuurlijk ook graag!

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of het evenement echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • zo
  26
  jul
  2020

  The Vinyl Countdown platenbeurs

  11.00-17.00Amsterdam, Radion

  Op platen Platenbeurs, Radion x The Vinyl Countdown diverse platenboeren die hun collecties aan cd's, lp's, 12" singles en andere muziekgerelateerde spullen meenemen naar de exporuimte. Op zoek naar nieuw, tweedehands, reggae, electronic, jazz of pop? Alles is aanwezig.

  Handige info

  • Neem cash mee, de meeste verkopers hebben GEEN pin
   Neem de grootste tas die je hebt mee om al je nieuwe aankopen mee naar huis te kunnen nemen
   In RADION's cafe kun je heerlijke hapjes verkrijgen om je energie bij te vullen.

  Entree bedraagt €5,- en parkeerplekken zijn aanwezig voor de deur! Meer informatie vind je op Facebook

  Vinyl Countdown platenbeurs

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen, het coronavirus en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda

Vinyl Jargon

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven. En neem ook eens kijkje op de website Vinyl Verzamelen.

Meer over vinyl

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.