Platenbeurs Agenda

Platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten. Organiseer je een platenbeurs en wil je deze gratis vermelden in de agenda? Dan kun je een berichtje sturen naar info@letsgroef.nl. Zie je een foutje of heb je een opmerking, dan hoor ik het natuurlijk ook graag!

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of het evenement echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • vr
  09
  okt
  2020

  Walk around the Jukebox Experience in Rosmalen

  10.00-17.00Rosmalen, Autotron

  Het Walk around the Jukebox Experience vindt plaats in het Autotron te Rosmalen. Dit is een van 's werelds grootste evenementen waar de 50's, 60's en 70's kunnen worden herbeleefd.

  Door het coronavirus is er dit jaar alleen een beurs zonder thema, livemuziek en dans. Gelukkig is er wel als vanouds de goed gevulde beursvloer met standhouders die naast Jukeboxen en flipperkasten werkelijk van alles uit de 50's, 60's en 70's te koop aanbieden. Dus zoek je nog wat leuke singles, een bepaald verzamelitem, een mooie outfit of wat gezellige aankleding voor in je huis, daarvoor zul je dit jaar zeker slagen.
  Er mogen per dag maar een vooraf bepaald aantal bezoekers tegelijk binnen. Daarom moeten bezoekers vooraf online een ticket kopen.
  Dat kan via autotron.Bestel je ticket(s) op tijd om teleurstelling te voorkomen. De online verkoop start eind juli.
  We werken volgens de RIVM regels en houd voor actuele informatie de media en onze site Jukeboxfanaat in de gaten.

  Veiling

  Op zaterdagavond 10 oktober om 18.00 uur wordt er ook nog een veiling gehouden door ‘Dutch Auction Company’.
  Het is mogelijk om ook uw producten via deze veiling te verkopen. Neem hiervoor contact op met het veilinghuis. Inbrengen van producten kan tot 21 augustus. Voor info zie vanaf eind juli Dutch auction company en Instagram

  Openingstijden en prijzen:

  • Vrijdag 9 oktober: Vroege vogels/Early bird 10-17 uur € 25,-
  • Zaterdag 10 oktober en zondag 11 oktober: 10-17 uur € 12,50
  • Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding van een volwassene gratis entree.
  • Op zaterdag en zondag heten we ook de oldtimers weer welkom

  Meer informatie vind je op de website van het Rock around the Jukebox Experience en op Facebook.

  Walk around the Jukebox

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen, het coronavirus en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda

Vinyl Jargon

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven. En neem ook eens kijkje op de website Vinyl Verzamelen.

Meer over vinyl

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.