Platenbeurs Agenda

Platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten. Organiseer je een platenbeurs en wil je deze gratis vermelden in de agenda? Dan kun je een berichtje sturen naar info@letsgroef.nl. Zie je een foutje of heb je een opmerking, dan hoor ik het natuurlijk ook graag!

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of het evenement echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • za
  26
  sep
  2020

  Platenbeurs in Beatstad Den Haag

  10.00-23.00Den Haag, Gray Space

  Op zaterdag 26 september kun je de Platenbeurs in Beatstad Den Haag bezoeken. Den Haag is de muziekstad van weleer en de Beatstad bij uitstek. Om dit te vieren zal Spacejunkie om de maand een platenbeurs organiseren.

  Vanwege Corona en beperkte capaciteit vragen we tot 11.00 uur €3,50 entree.
  Na 11.00 uur is het gratis entree, maar indien we aan de capaciteit zitten is het mogelijk dat je zult moeten wachten.
  Van 10.00 tot 17.00 uur is de platen- en cd beurs vanouds gevuld met alle genres.
  Van 18.00 tot 23.00 uur organiseren we wederom een Dance beurs i.s.m. Radio Tonka. (Gratis entree).

  Meer informatie over de Beatstad Platenbeurs in Den Haag vind je op Facebook.

  Platenbeurs in Beatstad Den Haag

   

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen, het coronavirus en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda

Vinyl Jargon

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven. En neem ook eens kijkje op de website Vinyl Verzamelen.

Meer over vinyl

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.