Platenbeurs Agenda

Platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten. Organiseer je een platenbeurs en wil je deze gratis vermelden in de agenda? Dan kun je een berichtje sturen naar info@letsgroef.nl. Zie je een foutje of heb je een opmerking, dan hoor ik het natuurlijk ook graag!

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of het evenement echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • za
  21
  dec
  2019

  Schorvoort For Life platenbeurs

  12.30-18.00Turnhout, Schorvoort For Life

  De Schorvoort For Life platenbeurs vindt voor de achtste editie. De volledige opbrengst (standengeld en de pintjes die jullie komen drinken 😉 ) gaan integraal naar ons goed doel.

  Zowel platen, singles, cd's zullen er te vinden zijn in alle prijsklassen. Een mooie aansluiter op onze TOP-DJ die heel de dag op verzoek plaatjes draait.
  Dit jaar zullen er een pak meer standhouders zijn uit binnen en buitenland daar we een extra zaal zullen voorzien voor onze beurs. Hiermee willen we stilaan een vaste waarde worden in het aanbod van platenbeurzen.
  Elke genre zal vertegenwoordigd zijn : Metal, Blues, Reggae, Rock, Pop, Jazz, Folk, Kleinkunst, New Wave, 80's, House, Techno, Dance, Trance, Soundtracks, 70's, Soul, R&B, Stoner, Hard-Rock, Indie, Punk, Hardcore, 60's, Synth-pop, New Beat, TSOB, Acid House, Minimal, Nederlandse artiesten, klassiek.
  M.a.w. ieder zal zijn/haar keuze zeker kunnen vinden.

  Iedereen van harte welkom.

  De entree is gratis.

  Meer informatie vind je op Facebook.

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen, het coronavirus en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda

Vinyl Jargon

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven. En neem ook eens kijkje op de website Vinyl Verzamelen.

Meer over vinyl

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.