Platenbeurs Agenda

Op deze pagina vind je de platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten.

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • za
  16
  feb
  2019

  Pop-Up Record Fair #4

  11.00 -16.00Warmond, Spacejunkie's Place

  De Pop-Up Record Fair #4 in de opslag van Spacejunkie is inmiddels een begrip voor speurders van vinyl. Spacejunkie en kornuiten hebben een aantal prachtige verzamelingen bij elkaar geraapt en die worden onregelmatig uitgestald om in te kunnen diggen. Er is héél veel nieuwe voorraad!!! Veel collector items ook. Als vanouds is de entree gratis en hebben we gratis drankjes klaar staan. Uiteraard word je de hele middag ook verrast met goede muziek tijdens het speuren. Als je het bericht van de beurs deelt op Facebook krijg je ook nog eens extra korting op je gehele aankoop.

  Meer informatie vind je op Facebook.

  Pop-Up Record Fair #3

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda

Vinyl Jargon

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven. En neem ook eens kijkje op de website Vinyl Verzamelen.

Meer over vinyl

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.