Platenbeurs Agenda

Op deze pagina vind je de platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten.

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • zo
  27
  jan
  2019

  Tweedehands boeken- en platenbeurs in Duizel

  11.00 -16.00Duizel, Dorpshuis de Smis

  De jaarlijkse tweedehands boeken- en platenbeurs in Duizel vindt weer plaats in het laatste weekend van januari. Hiervoor kan Duizelse Gilde nog boeken en platen gebruiken. De opbrengst van de beurs komt ten goede aan de financiering van kleding en attributen voor het Gilde. En ook aan het onderhoud van het Gildehuis en de Mariakapel welk eigendom is van het Gilde.
  De beurs wordt gehouden in Dorpshuis de Smis.

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda

Vinyl Jargon

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven. En neem ook eens kijkje op de website Vinyl Verzamelen.

Meer over vinyl

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.