Platenbeurs Agenda

Platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten. Organiseer je een platenbeurs en wil je deze gratis vermelden in de agenda? Dan kun je een berichtje sturen naar info@letsgroef.nl. Zie je een foutje of heb je een opmerking, dan hoor ik het natuurlijk ook graag!

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • za
  02
  feb
  2019

  Tweedehands muziekinstrumenten- & vinylbeurs

  10.30 - 18.00Kortrijk, Muziekcentrum Track

  Op zaterdag 2 februari 2019 vindt er in Muziekcentrum Track in Kortrijk een tweedehands muziekinstrumenten- & vinylbeurs plaats. De benedenhal wordt een marktplaats waar je als muziekliefhebber terecht kan voor de verkoop van tweedehands instrumenten met bijhorende accessoires, T-shirtswapping en vinyl. Van pop en rock, tot jazz en klassiek… Voor elk wat wils!

  Om je skills op te krikken zullen er workshops zijn waarbij je hierna de dag kan afsluiten met enkele concertjes in Pand.A.

  De tweedehands muziekinstrumentenbeurs wordt verwezenlijkt door een samenwerking tussen Muziekcentrum Track, Wilde Westen, Vlamo, Conservatorium Kortrijk en Pand.A.

  Meer informatie vind je op Facebook.

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda

Vinyl Jargon

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven. En neem ook eens kijkje op de website Vinyl Verzamelen.

Meer over vinyl

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.