Platenbeurs Agenda

Op deze pagina vind je de platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten.

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • zo
  17
  feb
  2019

  Vinyl & Cappuccino

  12.00-17.00Eindhoven, Op Noord

  Vinyl & Cappuccino is een platenbeurs in Eindhoven. Wil je elpees en singletjes ruilen, kopen en verkopen? En dat onder het genot van koffie en gezellige muziek? Kom dan naar Vinyl & Cappuccino georganiseerd door Paviljoen Op Noord. Het is een gezellige markt voor particulieren en handelaren, waar je onder het genot van een mooie koffie of een lekker biertje praten over muziek, snuffelen door dozen, koffers of platenbakken. Op zoek naar die ene elpee of single.

  Vinyl & Cappuccino wordt alweer voor de vierde keer georganiseerd door de enthousiaste medewerkers en vinyl fanaten van Paviljoen Op Noord i.s.m. Ray Elpee. Binnen in het warme en sfeervolle paviljoen zal er vinyl verhandeld worden vanuit kramen. Het volledige paviljoen zal gevuld zijn met zowel elpees als singletjes. Zowel de grotere handelaren als de kleine hobbyisten met handelswaar zijn uitgenodigd.

  Vinyl en Cappuccino

  De eigen Vinyl DJ zorgt voor de klanken die de sfeer zullen verhogen, zodat je onder het genot van een mooie Bean Brothers koffie of lekker Budels biertje kunt kletsen over muziek en je nieuwe aanwinsten.
  Maak er gerust een familie uitje van, Vinyl & Cappuccino en het beweegplein zijn gratis te bezoeken. Tevens zal bij droog weer het midgetgolfpark geopend zijn. De toegang is gratis.

  Meer informatie vind je op Facebook.

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda

Vinyl Jargon

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven. En neem ook eens kijkje op de website Vinyl Verzamelen.

Meer over vinyl

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.