Platenbeurs Agenda

Op deze pagina vind je de platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten.

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • zo
  27
  jan
  2019

  Boeken- en platenbeurs Vincentiusvereniging

  10.00-16.00Den Bosch, Brabanthallen

  In de Brabanthallen wordt voor de 45ste keer de grootste boeken- en platenbeurs Vincentiusvereniging in Den Bosch gehouden. Deze beurs Er zijn 65 kramen met nieuwe en gebruikte boeken (ruim 100.000) gesorteerd in 25 rubrieken en lp's, singletjes, cd's en dvd's. De spullen zijn van goede kwaliteit en de prijzen zeer aantrekkelijk. De opbrengst is bestemd voor goede doelen.

  De toegang is gratis en er is vrij parkeren. Meer informatie vind je op de website van de Vincentiusvereniging.

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda

Vinyl Jargon

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven. En neem ook eens kijkje op de website Vinyl Verzamelen.

Meer over vinyl

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.