Platenbeurs Agenda

Op deze pagina vind je de platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten.

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • za
  02
  mrt
  2019

  Noordelijke Platenbeurs Eelde

  9.00-15.00Eelde, Veilinghallen

  De Noordelijke Platenbeurs Eelde wordt gehouden tijdens de vlooienmarkt in de Veilinghallen van Eelde. Naast heel veel platen vind je er ook gebruikte spullen, curiosa, huisraad, kleding en vintage spullen. De entreehal is helemaal ingericht voor muziekliefhebbers, alles op het gebied van muziek kunt u hier aan treffen. De markttijden zijn van 9.00 uur tot 15.00 uur en de entree bedraagt 3,50 euro.

  De markt wordt georganiseerd door Vitalis markten.

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda

Vinyl Jargon

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven. En neem ook eens kijkje op de website Vinyl Verzamelen.

Meer over vinyl

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.