Platenbeurs Agenda

Op deze pagina vind je de platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten.

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • za
  16
  mrt
  2019

  De Tilburgse Platenbeurs

  11.00 -17.00Tilburg, Club Smederij

  De Tilburgse Platenbeurs is een platenbeurs voor nuziekliefhebbers en door muziekliefhebbers. Uit alle windstreken van Nederland komen  dealers en particulieren met hun vinyl-aanbod. Deze keer zal de nadruk liggen op electronica: van luchtige Italo-disco tot obscure techno en van new wave tot drum'n'bass en alles daartussen. Van platen voor €1 tot exclusieve verzamelitems. Natuurlijk zal er ook voor de meer traditionele muziekliefhebber genoeg te vinden zijn en is er ook een ruime keus aan blues, metal, soul, prog en punk.

  In het café wordt heerlijke koffie en thee en een speciaalbiertje geserveerd terwijl de dj's op de achtergrond plaatjes draaien.

  Meer informatie vind je op Facebook.

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda

Vinyl Jargon

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven. En neem ook eens kijkje op de website Vinyl Verzamelen.

Meer over vinyl

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.