Platenbeurs Agenda

Op deze pagina vind je de platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten.

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • za
  09
  feb
  2019

  The Vinyl Countdown platenbeurs

  11.00-17.00Amsterdam, Radion

  Platenbeurs, Radion x The Vinyl Countdown vindt voor de 4de keer plaats. Veel diverse platenboeren brengen hun collecties aan cd's, lp's, 12" singles en andere muziekgerelateerde spullen mee naar de exporuimte op zaterdag 9 februari. Op zoek naar nieuw, tweedehands, reggae, electronic, jazz of pop? Alles is aanwezig.

  The Vinyl Countdown

  Uiteraard zijn er DJs aanwezig die strictly draaien wat er te koop is. Wees tussen het zoeken op je hoede, want The Vinyl Countdown kan je zomaar vragen om over je collectie of nieuwe platen te vertellen tijdens korte interviews.

  Vinyl Countdown

  Ook zijn er DJs aanwezig die eigen platen draaien, maar ook jou de kans geven om je mogelijk nieuwe aanwinst te beluisteren. Wees tussen het zoeken op je hoede, want The Vinyl Countdown kan je zomaar vragen om over je collectie of nieuwe platen te vertellen tijdens korte interviews.

  Handige info

  • Neem cash mee, de meeste verkopers hebben GEEN pin
   Neem de grootste tas die je hebt mee om al je nieuwe aankopen mee naar huis te kunnen nemen
   In RADION's cafe kun je heerlijke hapjes verkrijgen om je energie bij te vullen.

  Parkeerplekken zijn aanwezig voor de deur! Meer informatie vind je op Facebook

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda

Vinyl Jargon

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven. En neem ook eens kijkje op de website Vinyl Verzamelen.

Meer over vinyl

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.