Platenbeurs Agenda

Op deze pagina vind je de platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten.

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • za
  19
  jan
  2019

  Recordplanet's Platen & CD Beurs

  10.00-17.00Amsterdam, RAI

  Recordplanet's Platen & CD Beurs is dé platenbeurs voor de platenverzamelaar, dj, popfanaat en cd-liefhebber. De beurs wordt gehouden in de RAI te Amsterdam. Muziekliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen tijdens een nieuwe editie van deze beurs, waar gespecialiseerde standhouders uit heel Europa elpees, singles, maxisingles en cd‘s aanbieden.

  Er is een enorme keus uit soul en disco klassiekers uit de jaren 70, electro uit de jaren 80, exotica uit alle jaren en de eerste housekrakers uit de jaren 90. Bovendien zijn er nieuwe titels te vinden, een zeer uitgebreide collectie hiphop op vinyl, originele funkplaten, fantastische obscure reggae, onovertroffen jazzuitgaven, allemaal originele releases. De hele geschiedenis van de dance-muziek bij elkaar.

  De Platen & CD Beurs in de RAI in Amsterdam vindt plaats op zaterdag 19 januari van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang bedraagt 8 euro. Kinderen onder de 12 jaar hebben gratis toegang.

  Meer informatie vind je op de website van Record Planet.

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda

Vinyl Jargon

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven. En neem ook eens kijkje op de website Vinyl Verzamelen.

Meer over vinyl

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.