Platenbeurs Agenda

Op deze pagina vind je de platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten.

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • zo
  24
  feb
  2019

  Internationale Platenbeurs in Zwolle

  10.00-17.00Zwolle, IJsselhallen

  Op 24 februari kun je naar Internationale Platenbeurs in Zwolle. Deze wordt gehouden ij de IJsselhallen en is grootste 1-daagse platenbeurs van Europa. Drie zalen plus foyer vol met lp's, singles, cd's dvd's blu-rays, merchandise en meer. Ook zijn er live optredens en boekpresentaties. Ruim 100 verschillende standhouders uit 7 verschillende landen. De eerste 500 bezoekers krijgen een Gratis Goodiebag met vinyl, promo’s, cds kaarten en stickers. Je kunt gratis parkeren voor de bezoekers en het wordt een heerlijke muziekdag voor jonge en oudere muziekliefhebbers.

  De organisatie is in handen van Variaworld. Meer informtie vind je op Facebook.

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda

Vinyl Jargon

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven. En neem ook eens kijkje op de website Vinyl Verzamelen.

Meer over vinyl

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.