Platenbeurs Agenda

Op deze pagina vind je de platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten.

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • zo
  17
  feb
  2019

  Muziekbeurs Kortemark

  09.00-16.00Kortemark, OC de Kouter

  Op de muziekbeurs Kortemark kun je terecht voor vinyl, cd's, dvd's, cassettes, toebehoren, platenspelers, instrumenten, collector's items en veel meer.

  Op deze muziekbeurs vind je zowel nieuwe muziek, alsook plaatjes uit de oude doos. Grasduin lekker door de vele bakken en vind wat je zoekt! Ook kun je er terecht voor gitaren, drums en zelfs op maat gemaakte instrumenten van een gitaarbouwer.  En voor de verzamelaars op muziekgebied is er ook heel wat te vinden.

  De entree bedraagt 2 euro. Meer informatie vind je op Facebook en op de website van deze muziekbeurs

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda

Vinyl Jargon

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven. En neem ook eens kijkje op de website Vinyl Verzamelen.

Meer over vinyl

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.