Platenbeurs Agenda

Op deze pagina vind je de platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten. Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven. En neem ook eens kijkje op de website Vinyl Verzamelen.

platenbeurs agenda

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • zo
  03
  feb
  2019

  Platenbeurs in de Broodfabriek

  10.00-17.00Rijswijk, Broodfabriek

  Kom naar de platenbeurs in de Broodfabriek in Rijswijk. Dit is een internationale platen- en cd-beurs. Verdeeld over twee hallen zullen platenboeren uit binnen- en buitenland honderden meters aan kramen vullen met allerlei geluidsdragers: lp’s, cd’s en singles, maar ook muziek-dvd’s en zelfs muziekcassettes.

  Op het horecaplein kun je genieten van een kop koffie met appeltaart, vers afgebakken desembroodjes, frieten en nog veel meer lekkers. Het parkeren kost maximaal 5 euro in de omliggende omgeving is dit gratis.

  Meer informatie vind je op Facebook.

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.