Platenbeurs Agenda: (bijna) alle platenbeurzen opgesomd

Platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten. Organiseer je een platenbeurs en wil je deze gratis vermelden in de agenda? Dan kun je een berichtje sturen naar info@letsgroef.nl. Zie je een foutje of heb je een opmerking, dan hoor ik het natuurlijk ook graag!

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of het evenement echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Tsjakka Boem

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • za
  14
  jan
  2023

  De Vinyl Vrienden Platenbeurs

  12.00-17.00Utrecht, dB's
  De Vinyl Vrienden Platenbeurs is de traditionele dag dat Vinyl Vrienden in Utrecht samenkomen om het nieuwe jaar in te luiden met goede gesprekken, lekker drankjes en vooral veel vinyl. Het draait om de gezelligheid, maar er is natuurlijk ook de mogelijkheid om vinyl te ruilen, kopen en verkopen. Mocht je met platen naar Utrecht komen, laat het dan even weten aan Dennis, zodat we een overzicht hebben hoeveel ruimte we moeten reserveren voor de platen. Ieder mag 2 dozen meenemen. Vanaf 11.30 uur is DB's geopend zodat mensen alvast hun platen kunnen uitstallen en vanaf 12.00 uur is iedereen aanwezig om te proosten op een hopelijk fantastisch nieuw vinyljaar.
  Het NS station is om de hoek, parkeren in de buurt is goed mogelijk. Hopelijk tot ziens!
  Meer informatie op Facebook.

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen, het coronavirus en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda

Vinyl Jargon

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven.

Meer over vinyl

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.