Platenbeurs Agenda: (bijna) alle platenbeurzen opgesomd

Platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten. Organiseer je een platenbeurs en wil je deze gratis vermelden in de agenda? Dan kun je een berichtje sturen naar info@letsgroef.nl. Zie je een foutje of heb je een opmerking, dan hoor ik het natuurlijk ook graag!

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of het evenement echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • ma
  06
  jun
  2022

  Langste Platenbeurs van Nederland

  10.00-17.00Apeldoorn, centrum

  De Langste Platenbeurs van Nederland vindt plaats op tweede Pinksterdag in Apeldoorn. Deze markt wordt georganiseerd door VariaWorld en vind plaats in het centrum van de stad.

  LP staat niet alleen voor Langspeelplaat maar vanaf 2e Pinksterdag ook voor Langste Platenbeurs! In het centrum van Apeldoorn vind je deze dag een lange sliert platen en cd-kramen. Trek de wandelschoenen aan om langs alle platenstands te lopen. Ook zal er op meerdere locaties in de Centrum livemuziek te horen zijn en diverse straatartiesten zullen de straten opvrolijken.

  Het evenement is gratis toegankelijk en belooft een heerlijke dag te worden. Meer informatie vind je op Facebook.

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen, het coronavirus en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda

Vinyl Jargon

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven.

Meer over vinyl

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.