Platenbeurs Agenda: (bijna) alle platenbeurzen opgesomd

Platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten. Organiseer je een platenbeurs en wil je deze gratis vermelden in de agenda? Dan kun je een berichtje sturen naar info@letsgroef.nl. Zie je een foutje of heb je een opmerking, dan hoor ik het natuurlijk ook graag!

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of het evenement echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • zo
  03
  jul
  2022

  Geannuleerd: Vinyl & For Real

  12.00-17.30Breda, Station Breda

  Het is alweer even geleden dat je hebt gehoord over Vinyl & For Real. Hoogste tijd om daar verandering in te brengen, want we mogen gelukkig weer.

  Dé leukste platen++zomerbeurs van Brabant is dit jaar gepland op zondag 3 juli. Hij mag weer in de agenda!

  Ook tijdens deze vierde editie zal het station in Breda wederom omgetoverd worden tot een ware hotspot voor vinylverslaafden en muziekliefhebbers.

  Méééééééters aan vinyl en aanverwante artikelen om eindeloos in kratten te graven, daar gaan we weer voor. Dit alles onder het genot van een levend muziekje, speciaal biertje, lekker wijntje, heerlijk frisje of lekkere hap. Hierdoor geniet je nóg veel meer van een gezellige zondag.

  GRATIS ENTREE

  Vinyl & For Real is met de trein zowel nationaal als internationaal zeer eenvoudig te bereiken. De trein stopt, net als de bus, boven het evenement. Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de omgeving. Vanuit Breda komt men ook eenvoudig te voet en met de fiets.

  Meer info: vinyl and for real

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen, het coronavirus en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda

Vinyl Jargon

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven.

Meer over vinyl

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.