Platenbeurs Agenda: (bijna) alle platenbeurzen opgesomd

Platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten. Organiseer je een platenbeurs en wil je deze gratis vermelden in de agenda? Dan kun je een berichtje sturen naar info@letsgroef.nl. Zie je een foutje of heb je een opmerking, dan hoor ik het natuurlijk ook graag!

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of het evenement echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • zo
  31
  jul
  2022

  Zomer-platenbeurs in het centrum van Weert

  10.00-17.00Weert, centrum

  Op zondag 31 juli organiseert Los Perros een zomer-platenbeurs in het centrum van Weert.

  De stationsstraat in Weert wordt omgetoverd naar een muziekstraat met marktkramen, terrasjes, muziek en eetgelegenheden.
  Hoe het er precies uit komt te zien weten we nog niet in detail, daar wordt nog volop aan gewerkt! Het wordt in ieder geval een super leuke buitenbeurs en zoals jullie gewend zijn van Los Perros wordt alles goed geregeld en zorgen we voor veel gezelligheid.

  Het is die zondag braderie in het centrum van Weert de braderie is altijd druk bezocht.

  In de buurt zijn diverse grote parkeerplaatsen om de auto gratis te parkeren.(behalve de parkeergarages die zijn niet gratis)
  De zomerbeurs begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

  Meer informatie vind je op de website van Los Perros.

   

   

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen, het coronavirus en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda

Vinyl Jargon

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven.

Meer over vinyl

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.