Platenbeurs Agenda: (bijna) alle platenbeurzen opgesomd

Platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten. Organiseer je een platenbeurs en wil je deze gratis vermelden in de agenda? Dan kun je een berichtje sturen naar info@letsgroef.nl. Zie je een foutje of heb je een opmerking, dan hoor ik het natuurlijk ook graag!

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of het evenement echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Tsjakka Boem

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • za
  04
  mrt
  2023

  Record & CD Fair Rotterdam

  10.00-17.00Rotterdam, Ahoy

  De Record & CD Fair Rotterdam is de beste platenbeurs van Rotterdam en omstreken 😉! RecordPlanet de organisator van de grootste platenbeurs ter wereld (in ’s-Hertogenbosch) komt dit voorjaar weer terug naar Rotterdam. Dankzij ons grote internationale netwerk staat deze beurs garant voor de betere standhouders uit binnen- en buitenland. Samen vullen zij meer dan 100 kramen met miljoenen platen, cd’s, dvd’s in alle muziekgenres. Maar dit event is nog zoveel meer dan een platenbeurs. Het is een plek waar mensen elkaar ontmoeten, met elkaar in contact komen en hun liefde en passie voor muziek en vinyl kunnen delen. Hierbij zal de muzikale omlijsting worden verzorgd door het dj-collectief Vinylized. De beurs wordt gehouden van 10.00 tot 17.00 uur in hal 2 van Rotterdamse Ahoy.

  Koop je ticket in de online voorverkoop en bespaar tijd en geld door niet in de rij te hoeven staan bij de kassa. Een kaartje in de online voorverkoop kost € 8,50,- inclusief servicekosten, koop je een kaartje aan de kassa dan betaal je € 10,- Kinderen tot en met 15 jaar hebben, indien begeleid door een volwassene, gratis toegang.

  Vergeet niet om voldoende contant geld mee te nemen want veel standhouders beschikken niet over een pinapparaat.

  Voor meer informatie over deze en onze andere beurzen kun je terecht op onze website www.recordplanet.nl of volg ons op FacebookInstagram of YouTube.

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen, het coronavirus en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda

Vinyl Jargon

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven.

Meer over vinyl

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.