Platenbeurs Agenda: (bijna) alle platenbeurzen opgesomd

Platenbeurs agenda met de eerstkomende 30 vinylmarkten, platenbeurzen en andere muzikale markten. Organiseer je een platenbeurs en wil je deze gratis vermelden in de agenda? Dan kun je een berichtje sturen naar info@letsgroef.nl. Zie je een foutje of heb je een opmerking, dan hoor ik het natuurlijk ook graag!

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of het evenement echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Tsjakka Boem

Bekijk de komende 30 platenbeurzen

Evenement details:

 • za
  03
  sep
  2022

  Platenbeurs in Kampen

  10.00-16.00Kampen,'t Ukien
  Nederland kan in de zomerperiode weer uit het slot en daarom starten we direct met de jaarlijkse Platenbeurs in Kampen! Op zaterdag 3 september staan de deuren van 't Ukien weer open voor alle muziekliefhebbers.
  Ben je op zoek naar net die ene speciale uitgave van je favoriete artiest, of ben je net begonnen met het aanleggen van je muziekverzameling, of vind je het leuk om gewoon gezellig te komen struinen in de duizenden bakken met LP's en CD's? Kom dan langs om het aanbod van tientallen standhouders uit Kampen, heel Nederland en uit Duitsland te bekijken.
  Graag tot ziens op zaterdag 11 september, tussen 10:00 en 16:00 uur!

  Kijk hier voor het Facebook evenement: Platenbeurs Kampen Facebook.

   

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen, het coronavirus en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda

Vinyl Jargon

Ook handig is om je te verdiepen in het termen en begrippen uit de platenwereld. Ik heb een speciaal artikel over dit zogenaamde vinyl jargon geschreven.

Meer over vinyl

Op LetsGroef.nl vind je nog veel meer interessant leesvoer over vinyl. Heb je een suggestie voor deze platenbeurs agenda, organiseer je zelf een tweedehands vinyl beurs of heb je een opmerking of suggestie, neem dan contact op via het contactformulier.