Cover van Africa van Toto op zoete aardappelen en een pompoen

De Fin Pupsie heeft een cover van Africa van Toto gemaakt. Dat doen wel meer mensen, maar dit is een bijzondere versie, want hij speelt zijn versie op zoete aardappelen en een pompoen.

Bijzondere cover van Africa

Aubergine

Ik schreef al eerder over bijzondere covers van Africa. Dit nummer haalt nu eenmaal het beste in mensen naar boven. Pupsi heeft wel een heel bijzondere versie op video gezet. Hij speelt het nummer namelijk op vier zoete aardappelen en een flespompoen. Je moet de aardappelen natuurlijk wel omvormen tot een muziekinstrument. De Fin laat dat zien in het filmpje.

Pupsi was overigens niet de eerste die voedingsmiddelen gebruikte om er een Africa cover op te spelen. Ook een aubergine is ooit tot een muziekinstrument verbouwd om dit nummer op te spelen.

Meer versies van Africa

Een valsspelende blokfluitist speelde op een valse blokfluit het nummer na. Niet om aan te horen! Maar dat maakt blijkbaar niet uit, want deze video is al meer dan 1 miljoen keer bekeken.

Ook de kazoo leent zich prima om het nummer van Toto te coveren. Mister Tim laat het horen.

Jackson Parodi speelt Africa op de accordeon.

De bemanning van het schip de Bourbon Peridot, maakte, in 2013, toen ze voor de kust van
Equatoriaal-Guinea, lagen een eigen versie. Het gaat dan niet om de muziek, want daar is Toto nog steeds voor verantwoordelijk, maar om de videoclip. Lekker melig!

Luister naar andere bijzondere covers van bekende nummers.