Vinyl & Cappuccino

Vinyl & Cappuccino is een platenbeurs in Eindhoven. Wil je elpees en singletjes ruilen, kopen en verkopen? En dat onder het genot van koffie en gezellige muziek? Kom dan naar Vinyl & Cappuccino georganiseerd door Paviljoen Op Noord. Het is een gezellige markt voor particulieren en handelaren, waar je onder het genot van een mooie koffie of een lekker biertje praten over muziek, snuffelen door dozen, koffers of platenbakken. Op zoek naar die ene elpee of single.

Vinyl & Cappuccino wordt alweer voor de vierde keer georganiseerd door de enthousiaste medewerkers en vinyl fanaten van Paviljoen Op Noord i.s.m. Ray Elpee. Binnen in het warme en sfeervolle paviljoen zal er vinyl verhandeld worden vanuit kramen. Het volledige paviljoen zal gevuld zijn met zowel elpees als singletjes. Zowel de grotere handelaren als de kleine hobbyisten met handelswaar zijn uitgenodigd.

De eigen Vinyl DJ zorgt voor de klanken die de sfeer zullen verhogen, zodat je onder het genot van een mooie Bean Brothers koffie of lekker Budels biertje kunt kletsen over muziek en je nieuwe aanwinsten.
Maak er gerust een familie uitje van, Vinyl & Cappuccino en het beweegplein zijn gratis te bezoeken. Tevens zal bij droog weer het midgetgolfpark geopend zijn. De toegang is gratis.

Meer informatie vind je op Facebook.

Vinyl & Cappuccino