Platenbeurs Bergen op Zoom

Op zondag 24 maart 2019 vindt de eerste editie van de Platenbeurs Bergen op Zoom op plaats. Op deze dag bundelen vinyl liefhebbers Chris & Gabrielle van Eekelen van café Les Vedettes, Ad & Coby van café het Wapen van Engelandt en vinyl verslaafde Nils Jansen uit Bergen op Zoom hun gezamenlijke krachten om voor het éérst een indoor platenbeurs te organiseren alhier.

Deze eerste indoor platenbeurs zal plaatsvinden in twee naast elkaar gelegen cafés in de Lievevrouwestraat te Bergen op Zoom. (Café Les Vedettes & Café het Wapen van Engelandt)

Vanaf 12.00 tot 17.00 uur kan men naar hartenlust snuffelen tussen de platencollecties en tienduizenden LP’s + singles van de minimaal 10 standhouders die aldaar aanwezig zullen zijn. Of je nu op zoek bent naar die ene single uit de jaren zestig, die punk LP uit de eighties of die zeldzame éérste persing van de Beatles, er is voor ieder wat wils!  De entree is geheel gratis.

Verder zal het geheel muzikaal opgeleukt worden door een tweetal muzikanten, die af en toe een akoestisch setje zullen spelen.

platenbeurs Bergen op Zoom