Mega platenbeurs in Zwolle

Op 23 september kun je de mega platenbeurs in Zwolle bezoeken. Het is de allergrootste ééndaagse platenbeurs van Europa. Op deze dag worden er maar liefst drie hallen in de IJsselhallen omgetoverd tot een mega platenwinkel en is er live muziek in het restaurant.

De hele dag staat IJsselhallen Zwolle vol met vinyl. Van lp’s ep’s  tot singles. Ook vind je dvd’s, blue-rays, platenspelers, en nog veel meer. Tijdens deze mega platenbeurs ontdek je verschillende verzamelaars en handelaren uit Engeland, België, Duitsland maar ook de betere handelaren uit Nederland. Je zult dan ook tientallen en misschien wel alle muziekgenres vinden. Als je hier niet dat ene plaatje waar je al jarenlang naar op zoek bent vindt, dan weten wij het ook niet meer. En er kan niet alleen muziek worden gekocht, maar er kan ook naar muziek worden geluisterd. De live optredens maken van deze platenbeurs een compleet muzikaal festijn.

De bezoekers kunnen gratis parkeren én de eerste 150 bezoekers krijgen een gratis goodiebag met leuke promo’s en stickers.  Deze mega platenbeurs in Zwolle wordt georganiseerd door Variaworld. Meer informatie vind je op Facebook.