50ste Mega Platen & CD Beurs in de jaarbeurs in Utrecht

Op zaterdag 17 en zondag 18 november vindt in de Jaarbeurs Utrecht de Mega Platen & CD Beurs plaats. En dit jaar is een bijzonder jaar. Het is namelijk de 50ste keer dat deze Mega Platen & CD Beurs wordt gehouden. Muziekliefhebbers en muzikanten uit de hele wereld komen bij elkaar om platen te kopen, boekpresentaties bij te wonen, live optredens te zien en exposities te bezoeken op het gebied van muziek.

Mega Platen & CD Beurs

Exposities op de Mega Platen & CD Beurs

Op deze Mega Platen & CD Beurs kun je drie grote exposities bewonderen. De eerste getiteld ‘Amazing Album Art‘ is gecureerd door popcultuurexpert Johan Kugelberg (USA). De tweede expo toont het persoonlijk archief van Joy Division‘s bassist Peter Hook (UK). En de derde bestaat uit psychedelische jaren zestig posters van en met kunstenaar Nigel Waymouth (UK).

Op de beurs zijn er ook optredens. Zo kun je luisteren naar onder andere Gruppo Sportivo en Bert Heerink (Vandenberg). Ook worden er diverse boekpresentaties gegeven waaronder een nieuw boek over Zappa geschreven door Peter Sijnke. Speciale gasten zijn onder andere Jon Savage (UK) en Peter Hook (UK). Fanatieke verzamelaars kunnen hun hart ophalen bij de presentatie van een gratis gelimiteerd singletje met Tim Knol en Kevn Kinney.

De entree bedraagt aan de kassa 14 euro per persoon en in de online voorverkoop  bedraagt dit 12,50 euro

 

Meer informatie vind je op de website van Recordplanet en op Facebook