Lierse cd- en platenbeurs

Op zondag 3 april 2022 vindt in De Lispenaar de Lierse cd- en platenbeurs plaats. De Lispenaar is gelegen aan de Voetbalstraat 23 in Lier, tegenover de hoofdingang van het stadion van Lierse. Gratis parking is meer dan voldoende aanwezig.

Wat heeft deze beurs zoal te bieden?

Verdeeld over 2 zalen zal een 30-tal standhouders over meer dan 100 lopende meter een groot en gevarieerd muziekaanbod brengen. De nadruk ligt op de eerste plaats op vinyl, met name lp’s en 45t-singles. De meest uitgebreide muziekgenres kan je hier vinden: rock en hardrock, Nederlandstalig, pop, reggae, jazz, funk, new wave, soundtracks, rockabilly, dance, 60’s tot 80’s, kleinkunst, plaatjes voor de juke-box, en noem maar op.
Ook de cd-liefhebber zal trouwens niet in de kou komen te staan, want er is een overweldigend aanbod van cd’s in quasi alle mogelijke genres.
De op dat moment van toepassing zijnde coronaregels zullen gevolgd worden. Momenteel is nog niet duidelijk welke regels dat zijn, hierover zal ten gepaste tijde gecommuniceerd worden. Alleszins is uw veiligheid van het grootste belang, en doen we ons best om de beurs op een zo veilig mogelijke wijze te organiseren.
Iedereen is welkom vanaf 10u, inkom bedraagt 3 euro per persoon. En vroege vogels die zo lang niet kunnen wachten, kunnen voor een beperkte meerprijs al vanaf 9.20u op platenjacht gaan…
Of je nu platen voor je verzameling zoekt, voor de jukebox of gewoon als muziekliefhebber, je mag je sowieso verwachten aan een toffe zoektocht in een fijne en gemoedelijke sfeer.

Heb je trouwens zelf interesse om je platencollectie uit te dunnen en deel te nemen met een kleine stand, dan is dat zeker mogelijk. Stuur een berichtje met je e-mailadres, en verdere info volgt snel. Aangezien de beschikbare ruimte beperkt is, zal een grote stand spijtig genoeg niet lukken.

Tot zondag 3 april!