CD- & Platenbeurs in Lichtaart

Op zondag 18 november kun je cd- & platenbeurs in Lichtaart bezoeken. De beurs is zeker en vast een aanrader voor de verzamelaars en muziekliefhebbers uit de wijde regio.

Je vindt hier circa 35 standhouders die over meer dan 130 lopende meter een groot en gevarieerd muziekaanbod aanbieden. De nadruk ligt op de eerste plaats op vinyl, met name lp’s en 45-singles. De meest uitgebreide muziekgenres kan je hier vinden: rock en hardrock, Nederlandstalig, pop, reggae, jazz, funk, new wave, soundtracks, rockabilly, dance, 60’s tot 80’s, kleinkunst, plaatjes voor de juke-box, en noem maar op.

Ook de cd-liefhebber zal trouwens niet in de kou komen te staan, want er is een groot aanbod van cd’s in quasi alle mogelijke genres. En zeker zo belangrijk, er wordt altijd gestreefd naar een gezellige en gemoedelijke sfeer. Je loopt er ongetwijfeld collega-verzamelaars en muziekliefhebbers tegen het lijf, waarmee je je nieuwe aanwinsten kunt bespreken. En voor de pintjes en andere drankjes staat Murgesti VZW in.

Iedereen is welkom vanaf 10u, entree bedraagt 3 euro per persoon. En vroege vogels die zo lang niet kunnen wachten, kunnen voor een beperkte meerprijs al vanaf 9.20u op platenjacht gaan…

Kom je van iets verder ? Lichtaart ligt, als deelgemeente van Kasterlee, tussen Turnhout en Herentals in, en is gemakkelijk bereikbaar via de E34 of E313. Je zal je het ritje alvast niet beklagen 😉

Meer informatie vind je op Facebook.