Cd- en Platenbeurs Lichtaart

De cd- en platenbeurs Lichtaart vindt plaats op zondag 20 november in het Ligahof Lichtaart en is een aanrader voor de verzamelaars en muziekliefhebbers uit de wijde regio. Je vindt er zo’n 35 standhouders die een groot en gevarieerd muziekaanbod aanbieden. De nadruk ligt op de eerste plaats op vinyl, met name lp’s en 45-singles. De meest uitgebreide muziekgenres kan je hier vinden: rock en hardrock, Nederlandstalig, pop, reggae, jazz, funk, new wave, soundtracks, rockabilly, dance, 60’s tot 80’s, kleinkunst, plaatjes voor de juke-box, en noem maar op.

Ook de cd-liefhebber zal trouwens niet in de kou komen te staan, want er is een groot aanbod van cd’s in quasi alle mogelijke genres. En zeker zo belangrijk, er wordt altijd gestreefd naar een gezellige en gemoedelijke sfeer. Je loopt er ongetwijfeld collega-verzamelaars en muziekliefhebbers tegen het lijf, waarmee je je nieuwe aanwinsten kunt bespreken.

Iedereen is welkom vanaf 10 uur, inkom bedraagt 4 euro per persoon. En vroege vogels die zo lang niet kunnen wachten, kunnen voor een beperkte meerprijs al vanaf 9.20 uur op platenjacht gaan…

Meer informatie vind je op Facebook.